TRAINING FACILITY SCHEDULE

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday

4:45 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

5:00 A.M.
Grit
*30 MIN.

4:45 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

5:00 A.M.
Grit
*30 MIN.

4:45 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

7:10 A.M.
Race READY
*50 MIN.

8:15 A.M.
Body Combat
*60 MIN.

5:55 A.M.
Bodypump
*55 MIN.

6:00 A.M.
CYCLE GX
*45 MIN.

5:55 A.M.
Bodypump
*55 MIN.

6:00 A.M.
CYCLE GX
*45 MIN.

5:55 A.M.
Bodypump
*55 MIN.

7:30 A.M.
RPM
*45 MIN.

9:30 A.M.
BODYFLOW
*55 MIN.

7:10 A.M.
CXWORKS
*35 MIN.

7:10 A.M.
CXWORKS
*35 MIN.

8:30 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

10:45 A.M.
SH'BAM
*60 MIN.

8:00 A.M.
CXWORKS
*30 MIN.

8:00 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

8:00 A.M.
CXWORKS
*30 MIN.

8:00 A.M.
BodyFlow
*60 MIN.

8:00 A.M.
CXWORKS
*30 MIN.

9:45 A.M.
CXWORKS
*30 MIN.

9:00 A.M.
BodyPump
*60 MIN.

8:00 A.M.
ZUMBA
*45 MIN.

9:00 A.M.
BodyPump
*60 MIN.

8:00 A.M.
ZUMBA
*45 MIN.

9:00 A.M.
BodyPump
*60 MIN.

10:30 A.M.
GRIT
*30 MIN.

10:15 A.M.
Silver Sneakers
*50 MIN.

10:15 A.M.
Silver Sneakers
*50 MIN.

10:15 A.M.
Silver Sneakers
*50 MIN.

10:15 A.M.
Silver Sneakers
*50 MIN.

10:15 A.M.
Silver Sneakers
*50 MIN.

12:00 P.M.
BodyCombat
*60 MIN.

12:10 P.M.
BodyCombat Express
*30 MIN.

12:10 P.M.
BodyFlow Flex
*40 MIN.

12:10 P.M.
BodyCombat Express
*30 MIN.

12:10 P.M.
BodyFlow
*40 MIN.

12:10 P.M.
BodyCombat Express
*30 MIN.

1:00 P.M.
CXWORX
*30 MIN.

1:00 P.M.
CXWORX
*30 MIN.

1:00 P.M.
CXWORX
*30 MIN.

EVENING EVENING EVENING EVENING EVENING EVENING EVENING

4:10 P.M.
CYCLE GX
*45 MIN.

4:15 P.M.
BodyCombat
*45 MIN.

4:10 P.M.
CYCLE GX
*45 MIN.

4:15 P.M.
BodyCombat
*45 MIN.

5:00 P.M.
Grit Cardio
*30 MIN.

3:15 P.M.
BODYPUMP
*60 MIN.

5:15 P.M.
BOOTCAMP STRONG
*45 MIN.

4:30 P.M.
Turf Wars
*45 MIN.

5:15 P.M.
BOOTCAMP STRONG
*45 MIN.

4:30 P.M.
Turf Wars
*45 MIN.

5:45 P.M.
Grit Plyo
*30 MIN.

*Live Instructor/Facilitator Class*

6:15 P.M.
BodyCombat
*45 MIN.

5:15 P.M.
BODYPUMP
*55 MIN.

6:15 P.M.
BodyCombat
*45 MIN.

5:15 P.M.
BODYPUMP
*55 MIN.

6:30 P.M.
Grit Strength
*30 MIN.

7:15 P.M.
Grit Cardio
*30 MIN.

6:30 P.M.
ZUMBA
*45 MIN.

7:15 P.M.
Grit Plyo
*30 MIN

6:30 P.M.
ZUMBA
*45 MIN.

4:45 AM BODYFLOW *30 MIN.
5:55 AM BODYPUMP *55 MIN.
6:00 AM BOOTCAMP *45 MIN.
8:00 AM CXWORKS *30 MIN.
9:00 AM BODYPUMP *60 MIN.
10:15 AM SILVER SNEAKERS *50 MIN.
12:10 PM Body Combat Express *30 MIN.
1:00 P.M.  CXWORX *30 MIN. EVENING
4:10 P.M.  CYCLE GX *45 MIN.
5:15 P.M.  BOOTCAMP STRONG *45 MIN.
6:15 P.M. Body Combat *45 MIN.
7:15 P.M.  GRIT CARDIO *30 MIN.

5:00 A.M.  GRIT *30 MIN.
6:00 A.M  CYCLE GX *45 MIN.
7:10 A.M.  CXWORKS *35 MIN.
8:00 A.M.  BODYFLOW *60 MIN.
9:00 A.M.  ZUMBA *45 MIN.
10:15 A.M.  Silver Sneakers *50 MIN.
12:10 P.M.  BodyFlow Flex *40 MIN. EVENING
4:15 P.M.  Body Combat *45 MIN.
4:30 P.M. Turf Wars *45 MIN.
5:15 P.M. BODYPUMP *55 MIN.
6:30 P.M.  ZUMBA *45 MIN.

4:45 A.M.  BODYFLOW *60 MIN.
5:55 A.M.  BODYPUMP *55 MIN.
6:00 A.M.  BOOTCAMP *45 MIN.
8:00 A.M.  CXWORKS *30 MIN.
9:00 AM BODYPUMP *60min
10:15 AM Silver Sneakers *50min
12:10 P.M.  Body Combat Express *30 MIN.
1:00 P.M.  CXWORX *30 MIN. EVENING
4:10 P.M.  CYCLE GX *45 MIN.
5:15 PM BOOTCAMP STRONG *45 MIN.
6:15 P.M. Body Combat *45 MIN.
7:15 P.M.  GRIT PLYO *30 MIN

5:00 A.M.  GRIT *30 MIN.
6:00 A.M  CYCLE GX *45 MIN
7:10 A.M.  CXWORKS *35 MIN.
8:00 A.M.  BODYFLOW *60 MIN.
9:00 A.M.  ZUMBA *45 MIN.
10:15 A.M.  Silver Sneakers *50 MIN.
12:10 P.M.  BODYFLOW *40 MIN. EVENING
4:15 P.M.  Body Combat*45 MIN.
4:30 P.M. Turf Wars *45 MIN.
5:15 P.M.  BODYPUMP *55 MIN.
6:30 P.M. ZUMBA *45 MIN.

4:45 A.M.  BODYFLOW *60 MIN.
5:55 A.M.  BODYPUMP *55 MIN.
6:00 A.M.  BOOTCAMP *45 MIN.
8:00 A.M.  CXWORKS *30 MIN.
9:00 A.M.  BODYPUMP *60 MIN.
10:15 A.M.  Silver Fit 50 MIN.
12:10 P.M.  Body Combat Express *30 MIN.
1:00 P.M.  CXWORX *30 MIN. EVENING
5:00 P.M.  GRIT CARDIO *30 MIN.
5:45 P.M.  GRIT PLYO *30 MIN.
6:30 P.M.  Grit Strength *30 MIN.

7:10 A.M.  Race READY *50 MIN
7:30 A.M.  RPM *45 MIN
8:30 A.M.  BODYFLOW *60 MIN.
9:45 A.M.  CXWORX *30 MIN.
10:30 A.M.  GRIT *30 MIN.
12:00 P.M.  Body Combat *60 MIN. EVENING
3:15 P.M.  BODYPUMP *60 MIN.

8:15 A.M.  Body Combat *60 MIN.
9:30 A.M.  BODYFLOW *55 MIN.
10:45 A.M.  SH’BAM *60 MIN.